Novogodišnji paketići deci Aranđelovca i doma u Beloj Crkvi

15/01/20

Novogodišnji paketići deci Aranđelovca i doma u Beloj Crkvi

Znajući da su praznični dani najlepši i željno iščekivan period za svu našu decu, u kompaniji Knjaz Miloš i ove godine poželeli smo da što više njih razveselimo i obradujemo novogodišnjim paketićima.

Prvo smo, nekoliko dana uoči Nove godine, u Domu omladine u Aranđelovcu, a uz dragocenu pomoć Deda Mraza, podelili 69 paketića najmlađim štićenicima Crvenog krsta, i 15 paketića deci sa posebnim potrebama iz OŠ Miloš Obrenović i Predškolske ustanove Duga.

Potom smo u januaru posetili štićenike Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi i tako produžili prazničnu čaroliju. Na sankama Deda Mraza i uz asistenciju njegovih pomoćnika iz organizacije „Mali veliki ljudi“, deci smo uručili paketiće, u kojima se, osim slatkiša i Aqua Viva Junior vode, našlo i mnogo igračaka za decu različitih uzrasta.

Verujemo i nadamo se da će pokloni oplemeniti zajedničke trenutke igre i druženja velikog broja mladih korisnika i štićenika ovih važnih ustanova.

I u daljem radu, trudićemo se da uvek budemo tu za članove naše zajednice, a pogotovu najmlađe, kao i ugrožene grupe stanovništva, čija nas zahvalnost i optimizam svaki put iznova dirnu i oduševe.

21

feb

Proglašeni šampioni programa „Pokrenimo našu decu“ ...

Svakodnevnim vežbanjem đaci i učitelji osvojili vredne nagrade Treći konkurs „Pokrenimo našu decu“, koji u okviru istoimenog programa za sve ...

15

jan

Novogodišnji paketići deci Aranđelovca i doma u Beloj Crkvi ...

Znajući da su praznični dani najlepši i željno iščekivan period za svu našu decu, u kompaniji Knjaz Miloš i ove godine poželeli smo da što v ...

21

okt

Novi konkurs „Pokrenimo našu decu“ i prilika za osnovne škole da osvoje v ...

Učitelji i odeljenja od 1. do 4. razreda svih osnovnih škola u Srbiji do 04. novembra 2019. godine mogu da se prijave na novi konkurs u okviru progr ...