Novogodišnji paketići deci Aranđelovca i doma u Beloj Crkvi

31/12/19

Novogodišnji paketići deci Aranđelovca i doma u Beloj Crkvi

Znajući da su praznični dani najlepši i željno iščekivan period za svu našu decu, u kompaniji Knjaz Miloš i ove godine poželeli smo da što više njih razveselimo i obradujemo novogodišnjim paketićima.

Prvo smo, nekoliko dana uoči Nove godine, u Domu omladine u Aranđelovcu, a uz dragocenu pomoć Deda Mraza, podelili 69 paketića najmlađim štićenicima Crvenog krsta, i 15 paketića deci sa posebnim potrebama iz OŠ Miloš Obrenović i Predškolske ustanove Duga.

Potom smo u januaru posetili štićenike Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi i tako produžili prazničnu čaroliju. Na sankama Deda Mraza i uz asistenciju njegovih pomoćnika iz organizacije „Mali veliki ljudi“, deci smo uručili paketiće, u kojima se, osim slatkiša i Aqua Viva Junior vode, našlo i mnogo igračaka za decu različitih uzrasta.

Verujemo i nadamo se da će pokloni oplemeniti zajedničke trenutke igre i druženja velikog broja mladih korisnika i štićenika ovih važnih ustanova.

I u daljem radu, trudićemo se da uvek budemo tu za članove naše zajednice, a pogotovu najmlađe, kao i ugrožene grupe stanovništva, čija nas zahvalnost i optimizam svaki put iznova dirnu i oduševe.

13

okt

Depozitni sistem – efikasan put ka cirkularnoj ekonomiji ...

U okviru festivala Mikser 2020 kompanija Knjaz Miloš bila je domaćin panela „Depozitni sistem – efikasan put ka cirkularnoj ekonomiji“, posve ...

09

sep

Obaveštenje o sprovođenju statusne promene ...

U skladu sa odredbama člana 495 stava 1 i stava 5 Zakona o privrednim društvima („Službeni glasnik Republike Srbije“, br. 36/2011, 99/2 ...

01

jun

Stiže najveća inovacija iz Knjaz Miloša – Knjaz Miloš Obogaćeni ...

U ovom izazovnom periodu, kada smo svi dodatno fokusirani na zdravlje, Knjaz Miloš je za svoje potrošače pripremio proizvod sa posebnim benefitima ...