Novogodišnji paketići deci Aranđelovca i doma u Beloj Crkvi

31/12/19

Novogodišnji paketići deci Aranđelovca i doma u Beloj Crkvi

Znajući da su praznični dani najlepši i željno iščekivan period za svu našu decu, u kompaniji Knjaz Miloš i ove godine poželeli smo da što više njih razveselimo i obradujemo novogodišnjim paketićima.

Prvo smo, nekoliko dana uoči Nove godine, u Domu omladine u Aranđelovcu, a uz dragocenu pomoć Deda Mraza, podelili 69 paketića najmlađim štićenicima Crvenog krsta, i 15 paketića deci sa posebnim potrebama iz OŠ Miloš Obrenović i Predškolske ustanove Duga.

Potom smo u januaru posetili štićenike Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi i tako produžili prazničnu čaroliju. Na sankama Deda Mraza i uz asistenciju njegovih pomoćnika iz organizacije „Mali veliki ljudi“, deci smo uručili paketiće, u kojima se, osim slatkiša i Aqua Viva Junior vode, našlo i mnogo igračaka za decu različitih uzrasta.

Verujemo i nadamo se da će pokloni oplemeniti zajedničke trenutke igre i druženja velikog broja mladih korisnika i štićenika ovih važnih ustanova.

I u daljem radu, trudićemo se da uvek budemo tu za članove naše zajednice, a pogotovu najmlađe, kao i ugrožene grupe stanovništva, čija nas zahvalnost i optimizam svaki put iznova dirnu i oduševe.

13

apr

NOVI JOKER MANGO SA MVP UKUSOM! ...

Zajednički uspeh Nikole Jokića na NBA terenima i sove na energetskim terenima inspirisao je omiljeni domaći brend energetskog pića, Guaranu, da no ...

25

jan

KNJAZ MILOŠ AROMATIČNI – NEODOLJIVI UKUS NARANDŽE JE STIGAO! ...

Nakon velikog uspeha napitaka sa ukusom limuna i maline, Knjaz Miloš rešio je da obraduje brojne ljubitelje i novim pojačanjem sa UKUSOM UZBUDLJIVE ...

29

dec

Novogodišnji paketići za dečiji osmeh u Aranđelovcu  ...

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem ...