Novi konkurs „Pokrenimo našu decu“ i prilika za osnovne škole da osvoje vredne nagrade

21/10/19

Novi konkurs „Pokrenimo našu decu“ i prilika za osnovne škole da osvoje vredne nagrade

Učitelji i odeljenja od 1. do 4. razreda svih osnovnih škola u Srbiji do 04. novembra 2019. godine mogu da se prijave na novi konkurs u okviru programa „Pokrenimo našu decu“.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“ organizuje se u okviru istoimenog programa kojim brend Aqua Viva kompanije Knjaz Miloš i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u saradnji sa Srpskim savezom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, uvode dodatnu svakodnevnu petnaestominutnu fizičku aktivnost u osnovne škole u Srbiji. Osnovni cilj programa je promocija zdravlja i fizičke aktivnosti, a u svrhu prevencije i korekcije deformiteta izazvanih neaktivnim i sedentarnim načinom života kod dece.

Aqua Viva je i ove godine pripremila vredne nagrade u vidu novih i sadržajnih paketa rekvizita za fizičku aktivnost za 36 odeljenja širom zemlje. Tri prvoplasirana odeljenja, osim paketa podsticajnih rekvizita za vežbanje, osvojiće i sedmodnevnu rekreativnu nastavu, dvodnevni i jednodnevni izlet za sve učenike odeljenja, kao i vaučere za putovanja za učitelje.

Zainteresovani učitelji više informacija i prijavni formular mogu da pronađu na sajtu brenda Aqua Viva. Rezultati konkursa i proglašenje pobednika biće na dan školske slave, 27. januara 2020. godine.

***

Pobednici prethodnog konkursa „Pokrenimo našu decu“ proglašeni su u januaru ove godine.

Stručni žiri odabrao je 36 pobedničkih odeljenja, koja su nagrađena sadržajnim paketom korisnih i zanimljivih rekvizita za vežbanje. Dodatno, šampioni konkursa, učenici odeljenja III-2 OŠ “Miloje Zakić” iz Kuršumlije proveli su sedam dana na rekreativnoj nastavi na Divčibarama. Drugo i treće mesto zauzeli su učenici odeljenja I-1 OŠ “Knez Lazar” iz Lazarevca i I-3 OŠ “Ivo Andrić” iz Beograda i time osvojili dvodnevni izlet na Divčibarama, odnosno jednodnevni izlet na Rudniku. Svetlana Stanković, Zorica Ivković i Aleksandra Ivezić, učiteljice odeljenja koja su se izdvojila redovnom i kreativnom primenom vežbi iz programa, osvojile su i vaučere za sopstvena putovanja.

13

apr

NOVI JOKER MANGO SA MVP UKUSOM! ...

Zajednički uspeh Nikole Jokića na NBA terenima i sove na energetskim terenima inspirisao je omiljeni domaći brend energetskog pića, Guaranu, da no ...

25

jan

KNJAZ MILOŠ AROMATIČNI – NEODOLJIVI UKUS NARANDŽE JE STIGAO! ...

Nakon velikog uspeha napitaka sa ukusom limuna i maline, Knjaz Miloš rešio je da obraduje brojne ljubitelje i novim pojačanjem sa UKUSOM UZBUDLJIVE ...

29

dec

Novogodišnji paketići za dečiji osmeh u Aranđelovcu  ...

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem ...