Novi konkurs „Pokrenimo našu decu“ i prilika za osnovne škole da osvoje vredne nagrade

21/10/19

Novi konkurs „Pokrenimo našu decu“ i prilika za osnovne škole da osvoje vredne nagrade

Učitelji i odeljenja od 1. do 4. razreda svih osnovnih škola u Srbiji do 04. novembra 2019. godine mogu da se prijave na novi konkurs u okviru programa „Pokrenimo našu decu“.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“ organizuje se u okviru istoimenog programa kojim brend Aqua Viva kompanije Knjaz Miloš i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u saradnji sa Srpskim savezom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, uvode dodatnu svakodnevnu petnaestominutnu fizičku aktivnost u osnovne škole u Srbiji. Osnovni cilj programa je promocija zdravlja i fizičke aktivnosti, a u svrhu prevencije i korekcije deformiteta izazvanih neaktivnim i sedentarnim načinom života kod dece.

Aqua Viva je i ove godine pripremila vredne nagrade u vidu novih i sadržajnih paketa rekvizita za fizičku aktivnost za 36 odeljenja širom zemlje. Tri prvoplasirana odeljenja, osim paketa podsticajnih rekvizita za vežbanje, osvojiće i sedmodnevnu rekreativnu nastavu, dvodnevni i jednodnevni izlet za sve učenike odeljenja, kao i vaučere za putovanja za učitelje.

Zainteresovani učitelji više informacija i prijavni formular mogu da pronađu na sajtu brenda Aqua Viva. Rezultati konkursa i proglašenje pobednika biće na dan školske slave, 27. januara 2020. godine.

***

Pobednici prethodnog konkursa „Pokrenimo našu decu“ proglašeni su u januaru ove godine.

Stručni žiri odabrao je 36 pobedničkih odeljenja, koja su nagrađena sadržajnim paketom korisnih i zanimljivih rekvizita za vežbanje. Dodatno, šampioni konkursa, učenici odeljenja III-2 OŠ “Miloje Zakić” iz Kuršumlije proveli su sedam dana na rekreativnoj nastavi na Divčibarama. Drugo i treće mesto zauzeli su učenici odeljenja I-1 OŠ “Knez Lazar” iz Lazarevca i I-3 OŠ “Ivo Andrić” iz Beograda i time osvojili dvodnevni izlet na Divčibarama, odnosno jednodnevni izlet na Rudniku. Svetlana Stanković, Zorica Ivković i Aleksandra Ivezić, učiteljice odeljenja koja su se izdvojila redovnom i kreativnom primenom vežbi iz programa, osvojile su i vaučere za sopstvena putovanja.

21

okt

Novi konkurs „Pokrenimo našu decu“ i prilika za osnovne škole da osvoje v ...

Učitelji i odeljenja od 1. do 4. razreda svih osnovnih škola u Srbiji do 04. novembra 2019. godine mogu da se prijave na novi konkurs u okviru progr ...

09

okt

NOVA GLOBALNA NAGRADA ZA AQUA VIVU ...

AQUA VIVA VITAMIN proglašena najboljim novim konceptom vode na svetskom kongresu proizvođača vode Brend Aqua Viva, promoter zdravog životnog stila ...

20

avg

Mattoni 1873 i PepsiCo završili zajedničku akviziciju kompanije Knjaz Miloš ...

Kompanija Mattoni 1873, kroz svoju ćerku kompaniju Karlovarské minerální vody (KMV) i kompanija PepsiCo Inc. kroz svoju kompaniju Frito-Lay Tradin ...