Odgovorno, kao i do sada

25/03/20

Odgovorno, kao i do sada

U vezi sa aktuelnom situacijom i u skladu sa preporukama i obavezujućim merama Vlade Republike Srbije u borbi protiv nastanka i širenja virusa COVID- 19, kompanija Knjaz Miloš svakodnevno pomno prati dešavanja, adekvatno reaguje i obaveštava svoje zaposlene.

Knjaz Miloš je kompanija od društvenog značaja za snabdevanje vodom i, sa tom odgovornošću, obezeđujemo sve preduslove da našu delatnost obavljamo profesionalno i sigurno, kao i do sada. I u ovako specifičnim uslovima, prioritet nam je da kontinuirano i posvećeno radimo na očuvanju zdravlja i bezbednosti svih naših zaposlenih, saradnika i sugrađana.

Neposredno pred proglašenje vanrednog stanja usled pojave i širenja virusa COVID-19, kompanija Knjaz Miloš preduzela je brojne preventivne mere i procedure praćenja pridržavanja istih, sa ciljem da svi zaposleni ostanu zdravi i bezbedni, da proizvodni procesi nesmetano funkcionišu i da se održi kontinuitet u snabdevanju tržišta našim proizvodima.

Trenutno, određenom broju zaposlenih omogućen je rad od kuće, dok se brojnim zaposlenima na terenu, kao i onima koji obavljaju proizvodne operacije, konstantno obezbeđuju dovoljne količine neophodne zaštitne opreme, dezinficijenasa i higijenskih uređaja.

Dodatno, i u ovako izazovnim situacijama, kompanija Knjaz Miloš pronalazi prostor i vreme da se odazove na brojne pozive da pomogne onima kojima je to najpotrebnije, ugroženim članovima našeg društva, sada dodatno pogođenim vanrednim stanjem.

Uvek odgovorno,
Kompanija Knjaz Miloš

01

jun

Stiže najveća inovacija iz Knjaz Miloša – Knjaz Miloš Obogaćeni ...

U ovom izazovnom periodu, kada smo svi dodatno fokusirani na zdravlje, Knjaz Miloš je za svoje potrošače pripremio proizvod sa posebnim benefitima ...

25

mar

Odgovorno, kao i do sada ...

U vezi sa aktuelnom situacijom i u skladu sa preporukama i obavezujućim merama Vlade Republike Srbije u borbi protiv nastanka i širenja virusa COVID ...

28

feb

Omaž kinematografiji u knjaz filmskoj četvrti ...

Putovanje kroz emocije na 48. FEST-u Tradicionalnim gostoprimstvom i toplinom, brend Knjaz Miloš ugostio je u svojoj Knjaz filmskoj četvrti posetioc ...