Odgovorno, kao i do sada

25/03/20

Odgovorno, kao i do sada

U vezi sa aktuelnom situacijom i u skladu sa preporukama i obavezujućim merama Vlade Republike Srbije u borbi protiv nastanka i širenja virusa COVID- 19, kompanija Knjaz Miloš svakodnevno pomno prati dešavanja, adekvatno reaguje i obaveštava svoje zaposlene.

Knjaz Miloš je kompanija od društvenog značaja za snabdevanje vodom i, sa tom odgovornošću, obezeđujemo sve preduslove da našu delatnost obavljamo profesionalno i sigurno, kao i do sada. I u ovako specifičnim uslovima, prioritet nam je da kontinuirano i posvećeno radimo na očuvanju zdravlja i bezbednosti svih naših zaposlenih, saradnika i sugrađana.

Neposredno pred proglašenje vanrednog stanja usled pojave i širenja virusa COVID-19, kompanija Knjaz Miloš preduzela je brojne preventivne mere i procedure praćenja pridržavanja istih, sa ciljem da svi zaposleni ostanu zdravi i bezbedni, da proizvodni procesi nesmetano funkcionišu i da se održi kontinuitet u snabdevanju tržišta našim proizvodima.

Trenutno, određenom broju zaposlenih omogućen je rad od kuće, dok se brojnim zaposlenima na terenu, kao i onima koji obavljaju proizvodne operacije, konstantno obezbeđuju dovoljne količine neophodne zaštitne opreme, dezinficijenasa i higijenskih uređaja.

Dodatno, i u ovako izazovnim situacijama, kompanija Knjaz Miloš pronalazi prostor i vreme da se odazove na brojne pozive da pomogne onima kojima je to najpotrebnije, ugroženim članovima našeg društva, sada dodatno pogođenim vanrednim stanjem.

Uvek odgovorno,
Kompanija Knjaz Miloš

25

jan

KNJAZ MILOŠ AROMATIČNI – NEODOLJIVI UKUS NARANDŽE JE STIGAO! ...

Nakon velikog uspeha napitaka sa ukusom limuna i maline, Knjaz Miloš rešio je da obraduje brojne ljubitelje i novim pojačanjem sa UKUSOM UZBUDLJIVE ...

29

dec

Novogodišnji paketići za dečiji osmeh u Aranđelovcu  ...

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem ...

05

sep

KNJAZ MILOŠ I PEPSI OD SADA ZAJEDNO NA TRŽIŠTU ...

Kompanija Knjaz Miloš postala je zvanični proizvođač i distributer Pepsi brendova bezalkoholnih gaziranih napitaka za tržišta Srbije i Crne Gore ...