NOVA GLOBALNA NAGRADA ZA AQUA VIVU

09/10/19

NOVA GLOBALNA NAGRADA ZA AQUA VIVU

AQUA VIVA VITAMIN proglašena najboljim novim konceptom vode na svetskom kongresu proizvođača vode

Brend Aqua Viva, promoter zdravog životnog stila i veliki inovator na tržištu, osvojio je još jedno svetsko priznanje. Naime, funkcionalna vitaminska voda pod okriljem ovog brenda, Aqua Viva Vitamin, proglašena je za najbolji novi koncept vode na 16. globalnom kongresu industrije flaširane vode u Dubaiju.

U jakoj konkurenciji, sa više od 120 prijava iz 23 zemlje i 6 kontinenata, eksperti iz industrije prepoznali su Aqua Viva Vitamin kao potpuno originalan i savremen koncept osveženja, koji potrošačima, osim hidratacije, pruža i neophodne antioksidanse, vitamine i minerale.

Glavni adut Aqua Viva Vitamin vode jesu polifenoli – najmoćniji prirodni antioksidansi, dobijeni ekstrakcijom iz semenki grožđa. Ovi magični molekuli, kako ih još nazivaju, imaju višestruke benefite: čuvaju lepotu i mladalački izgled kože, pomažu regulisanje telesne težine, poboljšavaju raspoloženje, smanjuju upale, pomažu u prevenciji dijabetesa i kardiovaskularnih oboljenja itd.

„Globalne nagrade predstavljaju pravi podstrek da nastavimo da razvijamo efikasne i kvalitetne proizvode, koji našim potrošačima pomažu da, uprkos savremenom, ubrzanom ritmu života, uspostave rutinu brige o dobroj formi i zdravlju. Aqua Viva Vitamin portfolio je naš najveći domet u ovom smislu i ponosni smo što je prepoznat u celom svetu“, izjavila je Danijela Vujošević, direktor marketinga kompanije Knjaz Miloš.

Pored čudesnih polifenola, sve Aqua Viva Vitamin vode sadrže potrebnu dnevnu dozu vitamina C i 50% preporučene dnevne doze vitamina i minerala koji su specifični za svaki od tri ukusa: Aqua Viva Vitamin Protect, sa ukusom borovnice i aronije, koji sadrži cink i zaslužan je za normalizaciju imunog sistema; Aqua Viva Vitamin Care sa kompleksom vitamina B i osvežavajućim ukusom limete i  Aqua Viva Vitamin Relax sa magnezijumom i vitaminom D.

Podsećamo, brend Aqua Viva je pre dve godine, na 14. globalnom kongresu industije flaširane vode u Barseloni osvojio čak dva prestižna priznanja za program „Pokrenimo našu decu“. Pored nagrade za najbolji društveno odgovorni projekat, spomenuti program je osvojio i specijalnu, zlatnu nagradu, tada po prvi put ustanovljenu, kao apsolutni pobednik u svim takmičarskim kategorijama.

 

27

dec

NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKET ...

Praznici stižu, donose toplinu okupljanja sa bližnjima i pregršt nezaboravnih zajedničkih trenutaka. Da svemu tome posvedoči, kao verni čuvar po ...

16

okt

I VEČITI RIVALI OKO JEDNOG SU SAGLASNI – AQUA VIVA SPORT JE NAJBOLJI SAVEZNI ...

Aqua Viva objavila je da je ponosni partner dva najveća košarkaška kluba u našoj zemlji – KK Partizan i KK Crvena zvezda. Oba tima igrala su svo ...

06

okt

NA AMBIPAK KONFERENCIJI NAJAVLJENO UVOĐENJE DEPOZITNOG SISTEMA OD 2027. GODINE ...

Naša kompanija bila je jedan od Generalnih partnera treće po redu Ambipak konferencije o ambalaži i pakovanju održane pod nazivom „Ambalaža 5.0 ...