NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKETA

27/12/23

NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKETA

Praznici stižu, donose toplinu okupljanja sa bližnjima i pregršt nezaboravnih zajedničkih trenutaka. Da svemu tome posvedoči, kao verni čuvar porodičnih tradicija, tu je Knjaz Miloš, ove godine u posebnom, nostalgičnom, prazničnom ruhu.

Naš čuveni domaći brend uoči praznika s ponosom oživljava duh prošlih vremena i ponovo „oblači“ svoju prazničnu etiketu iz 2000. godine, u želji da probudi u nama uspavana sećanja i topla osećanja.

U doba godine stvoreno za evociranje porodičnih uspomena i prenošenje porodičnih priča najmlađima, Knjaz nas vodi na putovanje kroz vreme, prožeto emocijama, podsećajući na zajedničku istoriju koja traje duže od dva veka.

Iskoristite vreme za prazničnom trpezom, gde je, uz razne specijalitete i poslastice, naša najpoznatija gazirana voda neizostavan član, da evocirate porodične uspomene i stvorite nova zajednička sećanja.  

Kao most između generacija, Knjaz Miloš nas podseća da prave vrednosti ne stare i da su najveća dragocenost – trenuci koje provodimo zajedno.

27

dec

NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKET ...

Praznici stižu, donose toplinu okupljanja sa bližnjima i pregršt nezaboravnih zajedničkih trenutaka. Da svemu tome posvedoči, kao verni čuvar po ...

16

okt

I VEČITI RIVALI OKO JEDNOG SU SAGLASNI – AQUA VIVA SPORT JE NAJBOLJI SAVEZNI ...

Aqua Viva objavila je da je ponosni partner dva najveća košarkaška kluba u našoj zemlji – KK Partizan i KK Crvena zvezda. Oba tima igrala su svo ...

06

okt

NA AMBIPAK KONFERENCIJI NAJAVLJENO UVOĐENJE DEPOZITNOG SISTEMA OD 2027. GODINE ...

Naša kompanija bila je jedan od Generalnih partnera treće po redu Ambipak konferencije o ambalaži i pakovanju održane pod nazivom „Ambalaža 5.0 ...