NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKETA

27/12/23

NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKETA

Praznici stižu, donose toplinu okupljanja sa bližnjima i pregršt nezaboravnih zajedničkih trenutaka. Da svemu tome posvedoči, kao verni čuvar porodičnih tradicija, tu je Knjaz Miloš, ove godine u posebnom, nostalgičnom, prazničnom ruhu.

Naš čuveni domaći brend uoči praznika s ponosom oživljava duh prošlih vremena i ponovo „oblači“ svoju prazničnu etiketu iz 2000. godine, u želji da probudi u nama uspavana sećanja i topla osećanja.

U doba godine stvoreno za evociranje porodičnih uspomena i prenošenje porodičnih priča najmlađima, Knjaz nas vodi na putovanje kroz vreme, prožeto emocijama, podsećajući na zajedničku istoriju koja traje duže od dva veka.

Iskoristite vreme za prazničnom trpezom, gde je, uz razne specijalitete i poslastice, naša najpoznatija gazirana voda neizostavan član, da evocirate porodične uspomene i stvorite nova zajednička sećanja.  

Kao most između generacija, Knjaz Miloš nas podseća da prave vrednosti ne stare i da su najveća dragocenost – trenuci koje provodimo zajedno.

31

maj

TREĆI UKUS ZA TREĆU MVP TITULU! ...

Nikola Jokić je najbolji na planeti! Naš košarkaški as još jednom je pokazao da je na samom vrhu u svetu košarke osvajanjem najprestižnijeg pri ...

31

maj

Novom limitiranom serijom etiketa Knjaz Miloš slavi gradove Srbije ...

Najstariji i najvoljeniji domaći brend, Knjaz Miloš, novom limitiranom serijom etiketa nazdravlja gradovima Srbije i slavi kulturno nasleđe naše z ...

24

apr

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873 ...

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 ...