Đaci iz OŠ Mladost vežbanjem proslavili Nedelju školskog sporta

19/05/17

Đaci iz OŠ Mladost vežbanjem proslavili Nedelju školskog sporta

Saopštenje za medije

Beograd, 19.maj. 2017. godine – Stotine mališana iz Osnovne škole Mladost u Beogradu iskoristili su lepo vreme kako bi u školskom dvorištu proslavili Nedelju školskog sporta.

Osnovci nižih razreda sprovodili su vežbe iz programa „Pokrenimo našu decu“, koji je pokrenuo brend Aqua Viva u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Srpskim savezom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, a koji se trenutno uspešno sprovodi u školama širom Srbije.
Osmesi na licima osnovaca, druženje sa vršnjacima i posvećenost primeni programa koji za cilj ima da promoviše fizičku aktivnost i zdrave životne navike, odličan su podsticaj i ostalim školama da nastave sa sličnim aktivnostima koje bi uključile što više dece, različitih uzrasta.
Vežbe iz programa pažljivo su osmišljene kako bi deca mogla da ih primenjuju u učionicama, ali i na igralištima i u parkovima, kroz igru i druženje, sa ciljem usvajanja programa kao sastavnog dela školskog dana.
Aqua Viva je obezbedila obuku za učitelje iz svih osnovnih škola u Srbiji, kreativne materijale za vežbanje i stručnu podršku iz naučnih, prosvetnih i medicinskih oblasti. Sa ciljem prevencije različitih deformiteta, pod sloganom „Da svaki školski dan bude aktivan“ učenici će sa svojim učiteljima svakoga dana vežbati po 15 minuta prema raznovrsnim modelima vežbi i u sledećoj školskoj godini.

13

apr

NOVI JOKER MANGO SA MVP UKUSOM! ...

Zajednički uspeh Nikole Jokića na NBA terenima i sove na energetskim terenima inspirisao je omiljeni domaći brend energetskog pića, Guaranu, da no ...

25

jan

KNJAZ MILOŠ AROMATIČNI – NEODOLJIVI UKUS NARANDŽE JE STIGAO! ...

Nakon velikog uspeha napitaka sa ukusom limuna i maline, Knjaz Miloš rešio je da obraduje brojne ljubitelje i novim pojačanjem sa UKUSOM UZBUDLJIVE ...

29

dec

Novogodišnji paketići za dečiji osmeh u Aranđelovcu  ...

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem ...