AKCIJA SAĐENJA ZA DOSTIZANJE TREĆEG CILJA NA RECIKLOMATU U ARANĐELOVCU!

15/06/23

AKCIJA SAĐENJA ZA DOSTIZANJE TREĆEG CILJA NA RECIKLOMATU U ARANĐELOVCU!

Uspešno prikupljanje 30.000 ambalažnih jedinica u našem reciklomatu u  Aranđelovcu i, ujedno, ostvarenje trećeg cilja obeležili smo sadnjom stabala u aranđelovačkim osnovnim školama.

U utorak, 6. juna, organizovali smo akciju sađenja u kojoj smo obišli aranđelovačke osnovne škole kako bismo uz veliku podršku učenika posadili 30 sadnica, povodom realizacije trećeg cilja na gradskom reciklomatu.

Akciju sađenja započeli smo druženjem sa đacima u osnovnoj školi „Dušan Radonjić“ u Banji, a nakon toga, uz osmeh i dobro raspoloženje nastavili sa osnovcima iz škola „Svetolik Ranković“, „Sveti Sava“, „Ilija Garašanin“, „Miloš Obrenović“, „Milan Ilić Čiča“, gde su mališani imali priliku da simbolično „posade“ stabla koja smo im dodelili za veliki doprinos reciklaži i učešče u odlaganju iskrorišćenih ambalažnih jedinica u reciklomat.

Podsećamo, kompanija Knjaz Miloš poklonila je reciklomat svim sugrađanima Aranđelovca dajući svoj doprinos dugoročnom projektu „Za čistiji Aranđelovac“  koji se realizuje u saradnji sa JKP Bukulja, Opštinom Aranđelovac i Sekopakom, u sklopu kojeg se uvođenjem različite infrastrukture za separaciju otpada i edukativnim kampanjama približava važnost reciklaže.

Cilj je da se kroz reciklomat prikupi ukupno 50.000 ambalažnih jedinica, a ostvarenjem cilja na svakih 10.000 prikupljenih ambalažnih jedinica organizovaćemo ekološku akciju ili akciju sađenja.

27

dec

NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKET ...

Praznici stižu, donose toplinu okupljanja sa bližnjima i pregršt nezaboravnih zajedničkih trenutaka. Da svemu tome posvedoči, kao verni čuvar po ...

16

okt

I VEČITI RIVALI OKO JEDNOG SU SAGLASNI – AQUA VIVA SPORT JE NAJBOLJI SAVEZNI ...

Aqua Viva objavila je da je ponosni partner dva najveća košarkaška kluba u našoj zemlji – KK Partizan i KK Crvena zvezda. Oba tima igrala su svo ...

06

okt

NA AMBIPAK KONFERENCIJI NAJAVLJENO UVOĐENJE DEPOZITNOG SISTEMA OD 2027. GODINE ...

Naša kompanija bila je jedan od Generalnih partnera treće po redu Ambipak konferencije o ambalaži i pakovanju održane pod nazivom „Ambalaža 5.0 ...