AKCIJA SAĐENJA ZA DOSTIZANJE TREĆEG CILJA NA RECIKLOMATU U ARANĐELOVCU!

15/06/23

AKCIJA SAĐENJA ZA DOSTIZANJE TREĆEG CILJA NA RECIKLOMATU U ARANĐELOVCU!

Uspešno prikupljanje 30.000 ambalažnih jedinica u našem reciklomatu u  Aranđelovcu i, ujedno, ostvarenje trećeg cilja obeležili smo sadnjom stabala u aranđelovačkim osnovnim školama.

U utorak, 6. juna, organizovali smo akciju sađenja u kojoj smo obišli aranđelovačke osnovne škole kako bismo uz veliku podršku učenika posadili 30 sadnica, povodom realizacije trećeg cilja na gradskom reciklomatu.

Akciju sađenja započeli smo druženjem sa đacima u osnovnoj školi „Dušan Radonjić“ u Banji, a nakon toga, uz osmeh i dobro raspoloženje nastavili sa osnovcima iz škola „Svetolik Ranković“, „Sveti Sava“, „Ilija Garašanin“, „Miloš Obrenović“, „Milan Ilić Čiča“, gde su mališani imali priliku da simbolično „posade“ stabla koja smo im dodelili za veliki doprinos reciklaži i učešče u odlaganju iskrorišćenih ambalažnih jedinica u reciklomat.

Podsećamo, kompanija Knjaz Miloš poklonila je reciklomat svim sugrađanima Aranđelovca dajući svoj doprinos dugoročnom projektu „Za čistiji Aranđelovac“  koji se realizuje u saradnji sa JKP Bukulja, Opštinom Aranđelovac i Sekopakom, u sklopu kojeg se uvođenjem različite infrastrukture za separaciju otpada i edukativnim kampanjama približava važnost reciklaže.

Cilj je da se kroz reciklomat prikupi ukupno 50.000 ambalažnih jedinica, a ostvarenjem cilja na svakih 10.000 prikupljenih ambalažnih jedinica organizovaćemo ekološku akciju ili akciju sađenja.

31

maj

TREĆI UKUS ZA TREĆU MVP TITULU! ...

Nikola Jokić je najbolji na planeti! Naš košarkaški as još jednom je pokazao da je na samom vrhu u svetu košarke osvajanjem najprestižnijeg pri ...

31

maj

Novom limitiranom serijom etiketa Knjaz Miloš slavi gradove Srbije ...

Najstariji i najvoljeniji domaći brend, Knjaz Miloš, novom limitiranom serijom etiketa nazdravlja gradovima Srbije i slavi kulturno nasleđe naše z ...

24

apr

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873 ...

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 ...