EKOLOŠKIM AKCIJAMA ČIŠĆENJA OBELEŽILI SMO OSTVARENJE DVA CILJA NA RECIKLOMATU

07/06/23

EKOLOŠKIM AKCIJAMA ČIŠĆENJA OBELEŽILI SMO OSTVARENJE DVA CILJA NA RECIKLOMATU

Ovogodišnji Svetski dan zaštite životne sredine bio je u znaku odličnih rezultata zabeleženih na našem gradskom reciklomatu – ekološkim akcijama čišćenja priobalja Garaša i Bukulje obeležili smo dostizanje dva cilja, 20.000 i 40.000 ubačenih ambalažnih jedinica!

U susret Danu zaštite životne sredine, u subotu 3. juna, organizovali smo ekološku akciju čišćenja Garaša povodom dostizanja drugog cilja na reciklomatu – 20.000 prikupljenih ambalažnih jedinica od vode i napitaka koji su sugrađani Aranđelovca u proteklom periodu ubacili u reciklomat.

Pored partnera u projektu „Za čistiji Aranđelovac“, koji realizujemo u saradnji sa JKP Bukulja, Opštinom Aranđelovac i operaterom ambalažnog otpada, Sekopakom, veliku podršku pružili su nam sugrađani, kolege, učenici srednjih škola i brojne lokalne organizacije posvećene čistijoj životnoj sredini, uklanjajući nepropisno odložen otpad iz prirode.

JOŠ JEDNA AKCIJA ČIŠĆENJA ZA JOŠ JEDAN CILJ!

Na Svetski dan zaštite životne sredine koji se obeležava 5. juna organizovali smo ekološku akciju čišćenja Bukulje, povodom 40.000 ubačenih ambalažnih jedinica u reciklomat.

Pored partnera iz projekta „Za čistiji Aranđelovac“, u ekološkoj akciji čišćenja učestvovali su učenici aranđelovačkih osnovnih i srednjih škola, koji su uklanjali nepropisno odložen otpad na ovoj planini.

Sav prikupljeni otpad preuzet je od JKP Bukulja, koji će zahvaljujući reciklažni otpad usmeriti u reciklažni centar, čime će realizovane akcije doprineti očuvanju životne sredine.

Nakon završetka akcije, naša kompanija je za sve učesnike obezbedila hranu, kao i osveženje u vidu vode i napitaka iz našeg portfolija.

19

jul

URUČENE NAGRADE NAJVREDNIJIM RECIKLERIMA U ZRENJANINU! ...

Kompanija Knjaz Miloš uručila je nagrade najvrednijim reciklerima u okviru projekta „Pametno recikliraj“ u Zrenjaninu. Najbolji recikleri Ivan O ...

15

jun

AKCIJA SAĐENJA ZA DOSTIZANJE TREĆEG CILJA NA RECIKLOMATU U ARANĐELOVCU! ...

Uspešno prikupljanje 30.000 ambalažnih jedinica u našem reciklomatu u  Aranđelovcu i, ujedno, ostvarenje trećeg cilja obeležili smo sadnjom ...

07

jun

EKOLOŠKIM AKCIJAMA ČIŠĆENJA OBELEŽILI SMO OSTVARENJE DVA CILJA NA RECIKLOM ...

Ovogodišnji Svetski dan zaštite životne sredine bio je u znaku odličnih rezultata zabeleženih na našem gradskom reciklomatu – ekološkim akcij ...