TREĆI UKUS ZA TREĆU MVP TITULU!

31/05/24

TREĆI UKUS ZA TREĆU MVP TITULU!

Nikola Jokić je najbolji na planeti!

Naš košarkaški as još jednom je pokazao da je na samom vrhu u svetu košarke osvajanjem najprestižnijeg priznanja i 3. MVP titule u svojoj karijeri!

Guarana ni ovaj put nije čestitala MVP titulu praznih ruku svom brend ambasadoru, a na tržištu je već dostupno novo zvanično slavljeničko piće – Joker Guarana sa ukusom kivija i jabuke.

Novi ukus dolazi kao kruna naše tribl – dabl serije za još više energije i sada možemo da se pohvalimo sa 3×0.5l u Joker portfoliju (Original, Mango i Kiwi).

Jer, kako biste inače ostajali budni i pratili Jokićev pohod ka još jednom prstenu?

A uzevši u obzir kakve partije priređuje naš košarkaški as, nastavljamo da bez spavanja i uz novi Joker sa ukusom kivija i jabuke pomno pratimo njegovu magiju i navijamo za buduće trijumfe!

Nova Joker Guarana sa ukusom kivija i jabuke dostupna je u pakovanju od 0.5l, a sve ukuse možete poručiti i na našem Knjaz Miloš Natura web shop-u.

Uz treći ukus nazdravljamo za treći MVP!

Alal vera!

31

maj

TREĆI UKUS ZA TREĆU MVP TITULU! ...

Nikola Jokić je najbolji na planeti! Naš košarkaški as još jednom je pokazao da je na samom vrhu u svetu košarke osvajanjem najprestižnijeg pri ...

31

maj

Novom limitiranom serijom etiketa Knjaz Miloš slavi gradove Srbije ...

Najstariji i najvoljeniji domaći brend, Knjaz Miloš, novom limitiranom serijom etiketa nazdravlja gradovima Srbije i slavi kulturno nasleđe naše z ...

24

apr

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873 ...

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 ...