NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DEČIJI OSMEH U ARANĐELOVCU

29/12/22

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DEČIJI OSMEH U ARANĐELOVCU

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem novogodišnjih paketića deci ulepšamo predstojeće praznike. 

Sa željom da deci u Aranđelovcu priuštimo osećaj radosti i trenutak zadovoljstva, podelili smo 59 paketića štićenicima Crvenog krsta i 18 paketića deci sa posebnim potrebama iz OŠ „Miloš Obrenović“. 

„Vodeći računa o tome da pružimo podršku lokalnoj zajednici, zadovoljstvo nam je što možemo da se ponosimo ovim doprinosom, pogotovo u ovim trenucima kada deci izmamljuju osmeh na lice“, rekla je ovim povodom Kristina Glišić ispred Knjaz Miloša. 

Dečaci i devojčice u paketićima mogu pronaći „slatke“ radosti i igračke uz koje će, korisnicima ovih važnih ustanova, igra i zabava biti pravo uživanje. 

„Zahvalni smo na tome što se kompanija Knjaz Miloš svake godine vrlo rado pridružuje ovoj humanitarnoj akciji i svojom solidarnošću doprinosi tome da onima kojima je to najpotrebnije, deci, ulepša praznične dane“, izjavila je Slađana Nikolić, predstavnica Crvenog Krsta u Aranđelovcu.  

Kao i do sada, potrudićemo se da se i dalje budemo tu i rado se pridružimo ovakvim akcijama u lokalnoj zajednici, pogotovu onim koje se odnose na najmlađe, kako bismo doprineli poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana i stvorili lepše i bezbrižnije okruženje.  

31

maj

TREĆI UKUS ZA TREĆU MVP TITULU! ...

Nikola Jokić je najbolji na planeti! Naš košarkaški as još jednom je pokazao da je na samom vrhu u svetu košarke osvajanjem najprestižnijeg pri ...

31

maj

Novom limitiranom serijom etiketa Knjaz Miloš slavi gradove Srbije ...

Najstariji i najvoljeniji domaći brend, Knjaz Miloš, novom limitiranom serijom etiketa nazdravlja gradovima Srbije i slavi kulturno nasleđe naše z ...

24

apr

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873 ...

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 ...