NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DEČIJI OSMEH U ARANĐELOVCU

29/12/22

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DEČIJI OSMEH U ARANĐELOVCU

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem novogodišnjih paketića deci ulepšamo predstojeće praznike. 

Sa željom da deci u Aranđelovcu priuštimo osećaj radosti i trenutak zadovoljstva, podelili smo 59 paketića štićenicima Crvenog krsta i 18 paketića deci sa posebnim potrebama iz OŠ „Miloš Obrenović“. 

„Vodeći računa o tome da pružimo podršku lokalnoj zajednici, zadovoljstvo nam je što možemo da se ponosimo ovim doprinosom, pogotovo u ovim trenucima kada deci izmamljuju osmeh na lice“, rekla je ovim povodom Kristina Glišić ispred Knjaz Miloša. 

Dečaci i devojčice u paketićima mogu pronaći „slatke“ radosti i igračke uz koje će, korisnicima ovih važnih ustanova, igra i zabava biti pravo uživanje. 

„Zahvalni smo na tome što se kompanija Knjaz Miloš svake godine vrlo rado pridružuje ovoj humanitarnoj akciji i svojom solidarnošću doprinosi tome da onima kojima je to najpotrebnije, deci, ulepša praznične dane“, izjavila je Slađana Nikolić, predstavnica Crvenog Krsta u Aranđelovcu.  

Kao i do sada, potrudićemo se da se i dalje budemo tu i rado se pridružimo ovakvim akcijama u lokalnoj zajednici, pogotovu onim koje se odnose na najmlađe, kako bismo doprineli poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana i stvorili lepše i bezbrižnije okruženje.  

27

dec

NOSTALGIJA KOJA GREJE SRCA – KNJAZ MILOŠ RETRO PRAZNIČNA ETIKET ...

Praznici stižu, donose toplinu okupljanja sa bližnjima i pregršt nezaboravnih zajedničkih trenutaka. Da svemu tome posvedoči, kao verni čuvar po ...

16

okt

I VEČITI RIVALI OKO JEDNOG SU SAGLASNI – AQUA VIVA SPORT JE NAJBOLJI SAVEZNI ...

Aqua Viva objavila je da je ponosni partner dva najveća košarkaška kluba u našoj zemlji – KK Partizan i KK Crvena zvezda. Oba tima igrala su svo ...

06

okt

NA AMBIPAK KONFERENCIJI NAJAVLJENO UVOĐENJE DEPOZITNOG SISTEMA OD 2027. GODINE ...

Naša kompanija bila je jedan od Generalnih partnera treće po redu Ambipak konferencije o ambalaži i pakovanju održane pod nazivom „Ambalaža 5.0 ...