Novogodišnji paketići za dečiji osmeh u Aranđelovcu 

29/12/22

Novogodišnji paketići za dečiji osmeh u Aranđelovcu 

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem novogodišnjih paketića deci ulepšamo predstojeće praznike. 

Sa željom da deci u Aranđelovcu priuštimo osećaj radosti i trenutak zadovoljstva, podelili smo 59 paketića štićenicima Crvenog krsta i 18 paketića deci sa posebnim potrebama iz OŠ „Miloš Obrenović“. 

„Vodeći računa o tome da pružimo podršku lokalnoj zajednici, zadovoljstvo nam je što možemo da se ponosimo ovim doprinosom, pogotovo u ovim trenucima kada deci izmamljuju osmeh na lice“, rekla je ovim povodom Kristina Glišić ispred Knjaz Miloša. 

Dečaci i devojčice u paketićima mogu pronaći „slatke“ radosti i igračke uz koje će, korisnicima ovih važnih ustanova, igra i zabava biti pravo uživanje. 

„Zahvalni smo na tome što se kompanija Knjaz Miloš svake godine vrlo rado pridružuje ovoj humanitarnoj akciji i svojom solidarnošću doprinosi tome da onima kojima je to najpotrebnije, deci, ulepša praznične dane“, izjavila je Slađana Nikolić, predstavnica Crvenog Krsta u Aranđelovcu.  

Kao i do sada, potrudićemo se da se i dalje budemo tu i rado se pridružimo ovakvim akcijama u lokalnoj zajednici, pogotovu onim koje se odnose na najmlađe, kako bismo doprineli poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana i stvorili lepše i bezbrižnije okruženje.  

13

apr

NOVI JOKER MANGO SA MVP UKUSOM! ...

Zajednički uspeh Nikole Jokića na NBA terenima i sove na energetskim terenima inspirisao je omiljeni domaći brend energetskog pića, Guaranu, da no ...

25

jan

KNJAZ MILOŠ AROMATIČNI – NEODOLJIVI UKUS NARANDŽE JE STIGAO! ...

Nakon velikog uspeha napitaka sa ukusom limuna i maline, Knjaz Miloš rešio je da obraduje brojne ljubitelje i novim pojačanjem sa UKUSOM UZBUDLJIVE ...

29

dec

Novogodišnji paketići za dečiji osmeh u Aranđelovcu  ...

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem ...