NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DEČIJI OSMEH U ARANĐELOVCU

29/12/22

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DEČIJI OSMEH U ARANĐELOVCU

U susret najlepšem periodu u godini, potrudili smo se da i ove godine obradujemo najmlađe, ali posebno važne članove naše zajednice i darivanjem novogodišnjih paketića deci ulepšamo predstojeće praznike. 

Sa željom da deci u Aranđelovcu priuštimo osećaj radosti i trenutak zadovoljstva, podelili smo 59 paketića štićenicima Crvenog krsta i 18 paketića deci sa posebnim potrebama iz OŠ „Miloš Obrenović“. 

„Vodeći računa o tome da pružimo podršku lokalnoj zajednici, zadovoljstvo nam je što možemo da se ponosimo ovim doprinosom, pogotovo u ovim trenucima kada deci izmamljuju osmeh na lice“, rekla je ovim povodom Kristina Glišić ispred Knjaz Miloša. 

Dečaci i devojčice u paketićima mogu pronaći „slatke“ radosti i igračke uz koje će, korisnicima ovih važnih ustanova, igra i zabava biti pravo uživanje. 

„Zahvalni smo na tome što se kompanija Knjaz Miloš svake godine vrlo rado pridružuje ovoj humanitarnoj akciji i svojom solidarnošću doprinosi tome da onima kojima je to najpotrebnije, deci, ulepša praznične dane“, izjavila je Slađana Nikolić, predstavnica Crvenog Krsta u Aranđelovcu.  

Kao i do sada, potrudićemo se da se i dalje budemo tu i rado se pridružimo ovakvim akcijama u lokalnoj zajednici, pogotovu onim koje se odnose na najmlađe, kako bismo doprineli poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana i stvorili lepše i bezbrižnije okruženje.  

19

jul

URUČENE NAGRADE NAJVREDNIJIM RECIKLERIMA U ZRENJANINU! ...

Kompanija Knjaz Miloš uručila je nagrade najvrednijim reciklerima u okviru projekta „Pametno recikliraj“ u Zrenjaninu. Najbolji recikleri Ivan O ...

15

jun

AKCIJA SAĐENJA ZA DOSTIZANJE TREĆEG CILJA NA RECIKLOMATU U ARANĐELOVCU! ...

Uspešno prikupljanje 30.000 ambalažnih jedinica u našem reciklomatu u  Aranđelovcu i, ujedno, ostvarenje trećeg cilja obeležili smo sadnjom ...

07

jun

EKOLOŠKIM AKCIJAMA ČIŠĆENJA OBELEŽILI SMO OSTVARENJE DVA CILJA NA RECIKLOM ...

Ovogodišnji Svetski dan zaštite životne sredine bio je u znaku odličnih rezultata zabeleženih na našem gradskom reciklomatu – ekološkim akcij ...