Đaci iz OŠ Mladost vežbanjem proslavili Nedelju školskog sporta

19/05/17

Đaci iz OŠ Mladost vežbanjem proslavili Nedelju školskog sporta

Saopštenje za medije

Beograd, 19.maj. 2017. godine – Stotine mališana iz Osnovne škole Mladost u Beogradu iskoristili su lepo vreme kako bi u školskom dvorištu proslavili Nedelju školskog sporta.

Osnovci nižih razreda sprovodili su vežbe iz programa „Pokrenimo našu decu“, koji je pokrenuo brend Aqua Viva u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Srpskim savezom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, a koji se trenutno uspešno sprovodi u školama širom Srbije.
Osmesi na licima osnovaca, druženje sa vršnjacima i posvećenost primeni programa koji za cilj ima da promoviše fizičku aktivnost i zdrave životne navike, odličan su podsticaj i ostalim školama da nastave sa sličnim aktivnostima koje bi uključile što više dece, različitih uzrasta.
Vežbe iz programa pažljivo su osmišljene kako bi deca mogla da ih primenjuju u učionicama, ali i na igralištima i u parkovima, kroz igru i druženje, sa ciljem usvajanja programa kao sastavnog dela školskog dana.
Aqua Viva je obezbedila obuku za učitelje iz svih osnovnih škola u Srbiji, kreativne materijale za vežbanje i stručnu podršku iz naučnih, prosvetnih i medicinskih oblasti. Sa ciljem prevencije različitih deformiteta, pod sloganom „Da svaki školski dan bude aktivan“ učenici će sa svojim učiteljima svakoga dana vežbati po 15 minuta prema raznovrsnim modelima vežbi i u sledećoj školskoj godini.

05

apr

Aqua Viva novi partner Beogradskog maratona ...

Potpisivanjem ugovora o saradnji, Aqua Viva i Beogradski maraton započeli su dugoročno partnerstvo na izgradnji i širenju kulture aktivnog životno ...

28

mar

Kompanije Knjaz Miloš i Bambi donirale „X box“ konzole i LCD televizore de ...

Kako bi se najmlađim pacijentima olakšao boravak u bolnici, kompanije Knjaz Miloš i Bambi donirale su „X box“ konzole za igrice i LCD televizor ...

27

mar

Kompaniji Knjaz Miloš nagrada za zaštitu intelektualne svojine ...

Kompanija Knjaz Miloš dobitnik je nagrade za izuzetno pravno lice sa najvećim intenzitetom korišćenja međunarodnog sistema registracije žigova, ...